Verlenging maatregelen corona-crisis Covid-19

Verlenging maatregelen corona-crisis Covid-19

april 27, 2020 Uncategorized 0

Hallo iedereen,

hopelijk zit iedereen nog veilig in zijn ‘kot’ en hebben jullie de voorbije weken al super hard kunnen jullie genieten van het mooie weer. ☀️ Gelukkig mag je sinds kort ook weer een toertje gaan maken op je rolschaatsen, zeker doen hé (maar enkel met buitenwielen en als het niet regent) 🥰🥰!

Nu is er natuurlijk ook minder goed nieuws… Zoals jullie gezien hebben op het nieuws, zijn de corona-maatregelen al verlengd tot 9 juni 😥 en weten we nog niet of er dan terug samen (binnen) gerolschaatst mag worden
Daarom zijn wij genoodzaakt om al onze trainingen te annuleren tot verder bericht..

Hopelijk tot snel!

#staysafe #samenerdoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *